Підземні переходи потребують благоустрою

Підземні переходи потребують благоустрою

12.06.15 00:45 0 1962
У черговому засіданні комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин взяли участь депутати, члени комісії Василь Полюсов (голова), Сергій Гладченко, Андрій Іванов, Володимир Кузенко, Віталій Овчаренко, Сергій Пшигоцький, Вадим Рильський, Неоніла Сепп і Людмила Шаталова. Також традиційно на засіданні були присутні представники громадськості, прокуратури та засобів масової інформації.

Це засідання стало певним продовженням попереднього, коли члени комісії порушили питання подальшої долі будівлі кінотеатру “Космос”. З цього питання депутати цього разу запросили і заслухали представників управління культури і мистецтв міської ради. Як було наголошено в ході обговорення, питання серйозне, і комісія над ним працюватиме особливо уважно і виважено.

Члени комісії заслухали питання департаменту комунальної власності та приватизації. А далі детально зупинилися на проблемі благоустрою підземного переходу по вулиці Сталеварів (з цього приводу на засіданні були присутні представники районної адміністрації міської ради по Орджонікідзевському району та інспекції з благоустрою).

У зв’язку зі зверненнями мешканців міста, які звернули увагу на незадовільний стан підземних переходів на проспекті Леніна, днями в Орджонікідзевському районі відбулася виїзна нарада. У ній взяли участь керівники районної адміністрації, представники інспекції з благоустрою, управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради, КП “ЕЛУАШ” та КП “Запоріжміськсвітло”.

Було перевірено технічний стан трьох підземних переходів, розташованих на вулицях Сталеварів, Лермонтова і на площі Фестивальній.

- Найбільшу кількість зауважень з боку фахівців контролюючих служб викликав санітарний стан саме підземного переходу на вул. Сталеварів, - відзначив депутат Василь Полюсов.

- Серед виявлених проблем - графіті на стінах, зруйновані рекламні конструкції, відсутність плафонів на лампах, забита сміттям зливова каналізація, розбиті козирки.

Низку зауважень було зафіксовано і по інших підземних переходах в Орджонікідзевському районі на проспекті Леніна. За підсумками наради орендарям підземних споруд дано припис у найкоротші терміни усунути всі недоробки.
- Члени нашої комісії теж виїздили на цей об’єкт і вивчали ситуацію. І ми докладемо максимум зусиль і прослідкуємо за тим, щоб перехід у найкоротші строки привели в належний вигляд і мінімізували масові нарікання городян з цього приводу.

Наостанок комісія більш як годину плідно попрацювала над блоком земельних питань.

Маяк-Моніторинг: Новини Запоріжжя.
Источник: http://www.mayak.zp.ua/news-zaporozhye
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Что такое паркетная доска
Наступна новина: Как выбрать бинокль

КОМЕНТАРІ