Швейна промисловість: які бувають машинні голки

Швейна промисловість: які бувають машинні голки

07.06.15 21:55 0 2531
Легка промисловість одна з найбільш цікавих промисловостей, яка включає в себе близько 30 підгалузей, які об’єднуються в три основні групи:

1. Текстильна промисловість
2. Швейна промисловість
3. Взуттєва промисловість.

І кожна промисловість, із виділених , цікава по своєму, та ми розглянемо швейну промисловість, яка останнім часом набирає все більшої популярності. Всі добре пам’ятають перші уроки з трудового навчання у школах, коли ви вперше сіли за швейну машину і спробували прокрутити махове колесо. І даремно, що це старенька машинка з ручним чи ножним приводом, але це не затьмарювало радість від першої пошитої речі власними руками. Не все виходило відразу, були сльози, був розпач, але поступово ви отримували навички, і навіть змогли створювати для себе цікаві речі. Ця любов щось творити, шити своїми руками залишилася в декого на все життя.

Зараз швейна промисловість зазнала певного розвитку, на зміну тим стареньким шкільним машинкам прийшли нові, сучасні, з комп’ютерним управлінням, але таку маленьку деталь, без якої машинка не стане швейною, замінити нічим не змогли. Я, звичайно, говорю про машинну голку. Голки до швейної машини бувають різноманітними є тонкими і товстими, є одинарними і подвійними, для побутових та промислових машин. Головне, щоб голка була виготовлена з якісного матеріалу, адже від неї залежить і якість виготовленого вами виробу.

Всі машинні голки мають свій номер, і чим менший номер голки, тим вона тонша. Тому для пошиття слід вибирати голку відповідно до товщини тканини. Ще виготовляють голки для певного типу тканини( для шкіри, трикотажу, універсальні, тощо.) Також існують подвійні голки, які використовуються для оздоблення виробу. Такі голки бувають різної ширини одна від одної , і використовують їх для прокладання паралельних строчок.
Источник: http://club.tk-furnitura.com.ua/category_136
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Удобные американские ...

КОМЕНТАРІ