Нерухомість та інвестування в неї

Нерухомість та інвестування в неї

29.06.15 22:15 0 2464
Нерухомість надає величезний простір для реалізації можливостей . Залежно від тих чи інших намірів та цілей, можна використовувати нерухомість, як консервацію грошей, яка не знеціниться, або запустити в механізм примноження грошей, за принципом, гроші роблять гроші, або просто придбати нерухомість для власної справи чи проживання. Сприйняття цінностей нерухомості можна розглядати та надати їй додаткового значення з таких пріоритетів та позицій:

- економічної сторони;
- філософської сторони;
- психологічної;
- культурної;
- соціальної.

І не даремно, ще великий Байрон, висловлювався : «Мій дім – моя фортеця».

Економічна прерогатива нерухомості

Нерухомість - це актив, який відзначається відносно найвищою стабільністю щодо коливань цінностей благ для людини та споживача в цілому. Гроші – це блага найбільш ліквідні, адже кожен з нас пересвідчився ще з буремних дев’яностих, через відсутність інформації, паніки та складних зумовлених часів, як гроші мають властивість легко втрачати цінність поміж всіх інших благ та стають звичайними, нічого не вартісними, папірцями. Звісно, можна стверджувати, що нерухомість має здатність втрачати цінність відносно вартості, однак, квартира з м’яким ліжечком та теплим каміном, що завжди залишиться прихистком для людини чи сімейства, є вагомим аргументом у питаннях резерву грошей та вкладу.

Нерухомість поділяється на два типи:

- житловий фонд;
- нежитловий фонд.

Якщо з житловим фондом все абсолютно зрозуміло, він розрахований для комфортного проживання, то за допомогою нежитлового можна втілити у життя всі бажання та ідеї щодо відкриття власної справи. Також, житловий комплекс теж можна розглядати, як потенційний прибуток, адже будь-яку кімнату можна переобладнати у майстерню для шиття чи будь - чого іншого. В крайньому випадку, житло можна здавати в оренду, як щомісячно, так і погодинно. Ще одним варіантом, як можна вигідно використовувати квартири, це купуючи «голі та босі», обладнуючи їх гарним інтер’єром та ремонтом, продаючи в рази дорожче. Доречі, знайти і придбати нерухомість у Львові ви можете на сайті real-lviv.com.ua.

Соціальна, психологічна та філософські значення нерухомості

Квартира чи будинок завжди вважалися символом захисту. Згадати навіть фільми жахів,в яких герої шукали порятунку в стінах свого дому. Тільки закритий простір свого будинку може внести спокій та гармонію у ваш стан, саме тому його ретельно обладнують все можливими сучасним засобами цивілізації, таких як вікна із жалюзями, щоб приховати себе від сторонніх очей та надати можливість вільних дій. Також, важко уявити сім’ю соціально захищену у суспільстві без домівки. Жоден чоловік та жінка не в змозі побудувати сім’ю без такого важливого матеріального блага та опори, як квартира. Цей вид нерухомості є одним з найважливіших факторів для створення сім’ї. Успішна справа також асоціюється з приватною зоною, де можна розмістити бажаний бізнес чи організувати діяльність, що принесе в дім прибуток.

Тому, якщо маєте зайві гроші, то поспішайте вкладати їх в нерухомість, адже цей спосіб зберігання грошей найбільш стабільний та дієвий, та є повною гарантією страхування від інфляції та кризових ситуацій. Згодом подібні інвестиції завжди окупляться сповна.


Источник: http://www.real-lviv.com.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Какой проектор лучше ...

КОМЕНТАРІ