5 причин відвідати Єгипет для відпочинку

5 причин відвідати Єгипет для відпочинку

12.10.20 00:00 15 8947

Єгипет зарекомендував себе однієї з найбільш популярних туристичних країн для відпочинку українців Саме тому величезна кількість туристів відпочиває саме в цій країні. В цій країні можна обрати відпочинок в одному з комфортабельних готелів, і всю відпустку не виходити за його межі.

Турагенція Ковель «Атлант Тур»   стане чудовим помічником та компаньйоном у мандрах до загадкового Єгипту Рушаймо до єгипетських пригод разом з нами!

Чому туристи обирають Єгипет?

Єгипет це:

  • пам'ятники найдавнішої світової культури;
  • дуже красиве море с красивим рифом;
  • готелі на будь-який бюджет;
  • величезну кількість цікавих екскурсій;
  • відсутніть туристів з Росії.

Сучасний Єгипет є 1-им з небагатьох ісламських гостинних держав, які відкриті для туризму. Тут пам'ятники найдавнішою історії, релігійність і східні традиції органічно поєднуються з толерантністю до іноземців, пишністю фешенебельних будівель і розвиненим туризмом. Крім багатої історії, мандрівників сюди приваблює також і унікальна природа: нескінченні піщані пляжі, безкраї пустелі зі своїми казковими міражами і нереально красиві коралові рифи Червоного моря.

Багато туристів їде в Египет аби помилуватися неповторним Червоним морем. Коралові рифи та їх незліченні мешканці нікого не залишать байдужим. Тому кидаємо в чемодан речі для купання, крем для засмаги, маску для снорклингу та вирушаємо в країну казкового моря.

Туристична фірма Ковеля «Атлант тур» пропонує вашій увазі вражаючий вибір готелів на будь-який смак: готелі бюджетного варіанту і люксові апартаменти.Вибираючи готель треба вернути увагу на бухту де він розміщуються. Взимку в бухті Набк дме сильний вітер, тому радимо вибирати лише безвітряну бухту.

Екскурсії в Єгипті це знайомство з незабутніми красотами Червоного моря і сучасний, турботливий сервіс від нашої компанії, який в поєднанні зі здоровим кліматом пустелі роблять екскурсії в Єгипті і за його межами не просто цікавими, а й надзвичайно корисними для здоров'я.Тут кожен мандрівник знайде заняття до душі. Ви можете скуштувати страви арабської кухні в різних кафе і ресторанах. На гучних і строкатих східних базарах ви зможете придбати дивовижні сувеніри. В лабіринтах Єгипетських Пірамід можна доторкнутися, а в пізнавальному і романтичному круїзі по р. Ніл ви можете зізнатися в любові вашої 2-ий половинці. На заході ви можете поганяти на квадроциклах з друзями по безкрайній пустелі.

У 2015-му році на Синайському півострові впав російський літак, загинули понад 200 туристів. Відтоді РФ заборонила авіасполучення з Єгиптом. У Шарм-ель-шейху кажуть, через відсутність росіян економічно страждали цілий рік. Потім переорієнтувалися на українського туриста. Крім українців в Єгипті зараз багато німців, поляків, італійців, естонців і брітанців.

Бережіть себе! І пам'ятайте:

головне в поїздці - це позитивний настрій та Ваше здоров'я.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Shmat97 - 12.10.20

И правда креатив…супер!

аватар країна
EtoJe2919 - 12.10.20

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
enyasha - 12.10.20

Очень и очень неплохо!!!

аватар країна
patriarhkirill - 12.10.20

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
AvitoNsk - 12.10.20

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
jahngalt - 12.10.20

Прямо даже не верится

аватар країна
lehakarel - 12.10.20

Може Ваш сайт навіть підніметься у видачі за такий матеріал.

аватар країна
Korean_girl1 - 12.10.20

Прямо даже не верится

аватар країна
shakurrr - 12.10.20

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
ScottsMan - 12.10.20

ну, ничо так… в общем.

аватар країна
YanLunin - 12.10.20

Після прочитання навіть мені тема стала цікава.

аватар країна
leninandwood - 12.10.20

Всегда приятно читать умных людей

аватар країна
KatyaWPR - 12.10.20

Благодарствую, полезная вещь.

аватар країна
synchroimpulse - 12.10.20

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
sayman_hoffman - 12.10.20

Чіпляє, відмінно написано!