Рюкзак XD Design Bobby: суцільні переваги

Рюкзак XD Design Bobby: суцільні переваги

28.07.21 13:24 1 1037

Вибираючи сучасний рюкзак, користувачі віддають перевагу сучасним моделям, які крім привабливого зовнішнього вигляду гарантують своєму власнику оптимальну ергономічність і зручність в розподілі речей. Але це ще не все — сучасні моделі від бренду XD Design мають «протизламні» властивості. Ці всі рюкзаки здатні захистити свій вміст від любителів легкої наживи.

Рюкзак XD Design Bobby здатний передбачити всі побажання покупців — ця модель ідеальна для вилазок за місто, а також незамінна для подорожей без нічого. Грамотно розподілений внутрішній простір дозволяє розмістити чималу кількість потрібних в побуті речей і при цьому не турбуйся про їхню безпеку. Ще один істотний плюс — це наявність виходу USB, який дозволяє при необхідності зарядити телефон від powerbank, що актуально в дорозі.

Що всередині у XD Design Bobby?

Внутрішній об'єм моделі досить місткий - 420 х 265 х 160 мм, при цьому є відділення для ноутбука, планшета, приховані бічні та внутрішні кишені. Це дозволяє розкласти всі речі в певному порядку, а значить, швидко знаходити їх при необхідності. Система кріплень всередині рюкзака, виконана з еластичних стрічок, дозволяє закріпити дрібні та великі предмети від термокружки до фотоапарата. У будь-якому випадку, вміст рюкзака не буде безконтрольно переміщатися всередині при ходьбі. Якщо обсягу рюкзака не вистачило, можна скористатися невеликою сумкою, яка входить в стандартну комплектацію і зберігається в невеликому чохлі.

Окремо варто відзначити систему розкриття сумки. Розробники передбачили три варіанти: рюкзак розкривається на 30, 90 і 180 градусів, що дає можливість упакувати або витягти з рюкзака предмети з максимальним комфортом і оперативністю незалежно від їх форми та габаритів.

Властивості

Крім комфорту рюкзаки справляються з головною бідою всіх мандрівників, оскільки забезпечують збереження свого вмісту. Особливо це актуально для грошей і документів, втрата яких в чужій країні може обернутися серйозними проблемами.
Голландська компанія Xindao оцінила проблему і запропонувала систему, яка пропонує активний захист від крадіжок. Як правило, зловмисники крадуть речі, розстібаючи блискавку або розрізаючи стінку рюкзака — з XD Design Bobby це неможливо.

Дійсно ця модель отримала свою назву bobby відповідно до неформального прізвиська поліцейських, що говорить про безпеку рюкзака. У сумки немає зовнішніх кишень — дизайнери розташували їх виключно на внутрішній стороні сумки. Так що перш ніж дістати що-небудь, доведеться розстебнути блискавку. У цій моделі блискавка ховається за тканинним згином і розташовується нестандартно по краю спинки рюкзака — непомітно розстебнути її не вийде. До речі, якщо власник сумки захоче забезпечити додатковий ступінь безпеки, то можна закрити блискавку на замок, протягнувши його в «вушка» на «собачок».

Розрізати пятислойну стінку також не так просто — вона активно чинить опір механічним діям, а також ударним. Забезпечення такого комплексу властивостей стало можливим внаслідок грамотного підбору шарів-матеріалів з різними характеристиками. Що стосується реалізації захисту від крадіжок, то для цього безпосередньо перед підкладкою розташовується лист міцного та еластичного поліпропілену, так що швидко, а головне, непомітно розрізати виріб неможливо. Всі ці властивості доведені в ході тест-драйвів XD Design Bobby.

Система транспортування

Рюкзак відмінно підготовлений для подорожей, тому крім лямок і широкої ручки для перенесення модель обладнана спеціальною еластичною стрічкою, яка дозволить зафіксувати її на руці валізи на колесах. Такий варіант транспортування дозволить звільнити руки.

Якщо звернути увагу на лямки рюкзака, то в них будуть виявлені кишеньки. Їх розмір дозволяє зберігати там транспортні та кредитні картки. Особливий крій таких кишеньок дозволяє надійно фіксувати картки без додаткових блискавок і кнопок.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 89)
Наступна новина: Мама Тімура Мірошниченка ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
isl02 - 28.07.21

Да вы сказочник