Натяжні стелі: переваги

Натяжні стелі: переваги

20.09.21 13:43 0 1088

Натяжні стелі принесуть практичну користь та естетичну красу у ваш будинок. Це рішення, яке зазвичай виявляється хорошим. Натяжні стелі - яскравий елемент загального дизайну, перше враження від усього інтер’єру приміщень. Від їхньої краси, ексклюзивності та оригінальності форми та кольору залежить уся архітектурна композиція. Сьогодні завдяки такому розкішному і практичному винаходу у вас є можливість з легкістю реалізувати найоригінальніше та ексклюзивне рішення для вашого домашнього інтер’єру. До речі, якщо ви із Запоріжжя, то замовити натяжну стелю ви можете на сайті http://yut-dom.zp.ua/stretch-ceiling.

Такі стелі складаються з профілів, скріплених по периметру стелі, і легкої тканинної мембрани з полівінілхлориду (ПВХ) або поліестеру. На відміну від інших видів стель, вам не потрібно самостійно декорувати тканинну мембрану, з іншого боку, ви навіть не зможете - стельові мембрани виробляються спеціальними машинами.

Звичайно, ви можете вибрати бажаний образ стелі. На обкладинку можна «покласти» практично все, що завгодно - зоряне небо, орнаменти, зображення тварин, краєвиди міста тощо. Правда, не варто робити все, що приходить вам на думку - краще, якщо стеля витончена і не надто строката.

Переваги

Натяжні стелі мають ряд переваг, які набагато складніше реалізувати за допомогою звичайних покрівельних технологій:

  • Надзвичайно гладкі поверхні без тріщин, поверхню не потрібно штукатурити, шпаклювати або іншим чином покривати стелю - стельова мембрана приховує все. Існує широкий вибір відтінків і зображень - різноманітні варіанти кольорів, текстур, матових або глянцевих поверхонь. Ви можете надрукувати потрібні зображення на мембрані.
  • Стійкість до вологи. Поверхню можна мити та дезінфікувати, оскільки мембрана не боїться вологи та пари. У разі затоплення з верхніх поверхів така стеля стає додатковим захистом від води. Добре обладнані стелі витримують тиск до 100 літрів на квадратний метр - так ви зможете не тільки уникнути несподіванки, а й встигнути подумати про рішення, як випустити воду.
  • Існує можливість встановлення стелі, що світиться, або використання будь-яких інших цікавих освітлювальних рішень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 99)
Наступна новина: Сімферополь: кримчани ...

КОМЕНТАРІ