Як правильно вибрати клініку: поради професіонала?

Як правильно вибрати клініку: поради професіонала?

27.10.19 19:56 0 7293

Кожан людина мріє про білосніжну посмішку та здорові зуби. А щоб цього добитися потрібно правильно вибрати стоматолога, який допоможе вам виріши проблеми з вашими зубами та дасть вам рекомендації щодо їх догляду. Нумо розберімо як же не помилитися при виборі даного спеціаліста. Ну а розповість нам про це співробітник в стоматологічної клініки Swiss Dent, в якій безпосередньо можна відбилити, запломбувати та протезувати зуби в Києві.

Основні моменти при виборі стоматологічної клініки

В першу чергу необхідно перевірити, чи є у стоматологічної клініки або кабінету відповідні документи та ліцензії. Якщо таких документів немає, довіряти їй не варто. Крім клініки, відповідні сертифікати та ліцензії повинен мати також і лікар. Порадьтеся зі своїми близькими та знайомими, запитаєте, чи лікувалися вони в даній клініці або подивіться книгу відгуків пацієнтів. Дізнайтеся як довго працює клініка. Якщо вона відкрилася недавно, то краще вибрати іншу клініку з вже усталеною репутацією.

Рівень розвитку сучасної стоматології дозволяє давати гарантію на проведене лікування. З цією метою між клінікою та пацієнтом оформлюється договір на надання послуг, з обов'язковим інформуванням про суть лікарських маніпуляцій та можливі ускладнення.Якщо Ви вирішили встановити імплантат, дізнайтеся, як довго клініка практикує установку імплантатів, чим довше вона працює в цій сфері, тим більша ймовірність того, що все пройде без ускладнень.

Зверніть увагу на прайс-лист

Багато клінік так заплутують вартість послуг, розбиваючи їх на окремі технологічні операції, що часом навіть професіоналу важко підрахувати у скільки обійдеться просте лікування зуба. Це дозволяє спритно маніпулювати рівнем цін.

Наприклад, Ви телефонуєте і питаєте, скільки коштує «металокераміка». Вам відповідають 1000 грн. Вас це влаштовує. Уточніть, що входить в цю ціну інакше, не виключена ситуація, коли Ви сядете в крісло стоматолога, а потім виставляють рахунок 1000 грн + за анестезію + препарування + ретракції + зліпки й т. д. І разом за все 3000 грн!

Ціни на стоматологічні послуги багато в чому залежать від матеріалів, які застосовуються, і найголовніше, від професіоналізму та майстерності лікаря. Те, що в іншій клініці можна отримати краще лікування за меншу вартість — це міф! Причому небезпечний міф, бо переробити, щось в стоматології буває складно, а іноді й просто неможливо. Економити звичайно потрібно, але з розумом.

Якщо Ви відчуваєте себе комфортно в стінах клініки, лікарі й співробітники не ухиляються від поставлених Вами питань, Вас влаштовує рівень цін і сервіс, і Ви прочитали книгу відгуків, — то є сенс довіритися цим фахівцям.

Важливі моменти

Отже, Ви лягли в крісло, в престижному, дорогому стоматологічному центрі. Ви повинні бачити, як стоматолог або асистент у Вашій присутності розкриває стерильне пакування з інструментами, що говорить про рівень відповідальності даної клініки, про збереження Вашого здоров'я. Якщо цього не відбувається, сміливо вставайте та шукаєте іншу клініку. Пам'ятайте, в разі вашого інфікування, довести причетність до цього стоматолога буде не просто через тривалий інкубаційний (прихованого) періоду подібних захворювань.

Висновки

В кінцевому підсумку вибір, безумовно залишається за Вами, проте не забудьте, що саме якість — головний критерій при виборі всього, що стосується здоров'я.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Кому та коли може ...
Наступна новина: У Києві триває «Конопляний ...

КОМЕНТАРІ