Зірка Сніданку Валентина Хамайко знялась для французького фотоальбому “Аркур.Натхнення”

Зірка Сніданку Валентина Хамайко знялась для французького фотоальбому “Аркур.Натхнення”

17.02.21 11:04 0 932

Популярна телеведуча Сніданок.Вихідний і мама чотирьох дітей Валентина Хамайко знялась у фотосесії для колекційного фотоальбому “Аркур.Натхнення” зіркового фотографа Ростислава Ріпки — днями книга вийшла друком. Фотоальбом створений у легендарному французькому стилі harcourt, який з’явився на початку 20-го століття у місті всіх закоханих.

Ексклюзивні чорно-білі світлини Валентини Хамайко вперше продемонстрували в прямому ефірі Сніданок.Вихідний у день Святого Валентина. На телеекранах показали кадри з бекстейджу зйомок фотоальбому “Аркур.Натхнення” вражаюча гра тіні і світла, плавні рухи і заворожуючий погляд Валі в об’єктив… Глядачі ніколи раніше не бачили улюблену ведучу в таких “неекранних” образах — розкіш та простота.

“Це ніби кадри із французького кіно, де переплетено абсолютно все: ніжність, тендітність і навіть кохання. Зйомки дійсно нагадували якесь ретро кіно... Трошки незвично, тому що паралельно працювали і відеокамери, і фотоапарати. Нічого подібного в мене до цього не було. І образи були достатньо нетрадиційні як для мене”, — прокоментувала Валентина Хамайко.

У фотокнизі “Аркур.Натхнення” фотограф Ростислав Ріпка в образі Валентини передав образ сучасної жінки-берегині — берегині сім'ї і тепла. Ведуча постала відразу у двох образах. На першому — у вишуканій сукні італійського бренду Emilia Dell’Oro, розшитій бісером, та вечірніх аксесуарах — довгих сережках. На другому — у піджаку шляхетного світлого кольору, що підкреслює тонку талію від українського бренду árutiunova.

Неймовірно ніжний образ. Майже без гриму — акцент на очі та загадкову посмішку Валі —  лаконічно і дуже жіночно.

Ексклюзивна фотокнига “Аркур.Натхнення” містить в собі 160 сторінок зі світлинами українських жінок телебачення, музики, кіно, спорту — сильні, успішні і талановиті. Кожна з героїнь залишила на сторінках артбуку своє мотивуюче посилання. Валентина Хамайко побажала читачам прислухатись до себе і супутніх знаків:

“Завжди довіряй серцю та долі! Вони часто дають підказки і можливості реалізувати задумане. Потрібно лише помічати”.

По закінченню ефіра Сніданок.Вихідний на офіційній сторінці Сніданку @snidanok Валентина розіграла ексклюзивний примірник фотокниги “Аркур.Натхнення” зі своїм автографом і найкращими побажаннями для глядачів 1+1 до дня всіх закоханих.

Нагадаємо, що артбук “Аркур.Натхнення” був створений до 15-річчя творчої діяльності фотографа Ростислава Ріпки, а меценаткою проєкту стала Світлана Мацола. Прем’єра фотокниги відбулась 10 лютого в прямому ефірі Сніданок з 1+1, Ростислав прийшов у студії і приніс першу надруковану книгу “Аркур.Натхнення”.

Героїнями фотокниги стали 37 відомих жінок України, які надихають. Серед них чорно-білі фотопортрети Тоні і Ніни Матвієнко, Ірини Данилевської, Ірми Вітовської, Маші Єфросініної, Аделіни Делі, Ольги Сумської, Ксенії Мішиної, Катерини Кухар, Юлії Саніни, Надії Мейхер, Олени Шоптенко і Юлії Сахневич. А також світлини колег-ведучих Валентини Хамайко, зокрема ведучих Сніданок з 1+1 Нелі Шовкопляс, Людмили Барбір, чия світлина розміщена на першій сторінці артбука, і колег з ТСН — Марічки Падалко, Алли Мазур, Наталії Мосейчук, Соломії Вітвіцької і Лідії Таран.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Попередня новина: ООН: 65 журналістів та ...
Наступна новина: Наталія Мосейчук відкрила ...

КОМЕНТАРІ