WP: МЗС Росії у секретному документі описало план послаблення США

WP: МЗС Росії у секретному документі описало план послаблення США

19.04.24 09:34 0 67
Росія розробила плани для того, щоб послабити своїх західних супротивників, зокрема США, і використати війну проти України для створення світового порядку, вільного від того, що в РФ вважають американським домінуванням, пише, посилаючись на секретний документ Міністерства закордонних справ Росії, американське видання The Washington Post.

Як йдеться в повідомленні, у секретному додатку до російської офіційної й публічної «Концепції зовнішньої політики» міністерство закликає до «наступальної інформаційної кампанії» й інших заходів, що охоплюють «військово-політичну, економічну, торговельну й інформаційно-психологічну сфери» проти «коаліції недружніх країн» на чолі зі США.

«Нам потрібно продовжувати коригувати наш підхід до відносин із недружніми державами, – йдеться в документі 2023 року, який виданню The Washington Post надала європейська розвідка. – Важливо створити механізм пошуку вразливих місць їхньої зовнішньої і внутрішньої політики з метою вироблення практичних кроків для послаблення опонентів Росії». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Найкраще» для Путіна: що виграє Кремль від нападу Ірану на Ізраїль?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Для шкіл Тернополя буде ...
Наступна новина: У Тернополі демонтують 42 ...

КОМЕНТАРІ