Топ весняно-літніх тенденцій взуття 2024 року,які варто приміряти

Топ весняно-літніх тенденцій взуття 2024 року,які варто приміряти

15.05.24 09:39 0 201

Не всі модні тренди, що з'являються на подіумах, можна включити в повсякденний стиль. Ми вирішили внести ясність, і напередодні літнього сезону 2024 зібрали миттєво носибельні пари, що поєднують новизну з універсальністю.

Тут ви знайдете найкраще взуття для відпустки, неперевершені версії для особливих випадків, безпрограшні варіанти для офісних буднів, і колірні рішення, такі як зелений і свіжий білий, які допускають вільну інтерпретацію тенденції – ви можете знайти ці відтінки на різних моделях взуття.

Мінімалістичні балетки

Балетки замшеві жіночі – рішення на всі часи, але ви можете відійти від правил. Сітчасті балетки (нині бестселери) вперше дебютували у 2019 році. Але лише цього сезону мінімалістський силует, схоже, завоював масову популярність. Ненав'язливий вибір, у яких закохані експерти, знаменитості та fashion-інфлюенсери.

Босоніжки з тонкими ремінцями

Найбажаніші босоніжки на підборах у весняному сезоні створюють вінтажний образ 90-х. Візерунок з ремінців додасть структурності силуету, чи то кільце на великому пальці, перемичка по центру або перекручена тасьма. Включіть їх у свій гардероб, поєднуючи з прозорими шкарпетками або кольоровими колготками для контрасту.

Модні шльопанці

Кожен день може бути наповнений пляжним настроєм, якщо включити у свої луки шльопанці. Відмовтеся від тонкої підошви на користь каблука або платформи, а кількість та товщину ремінців вибирайте, виходячи із загального стилю ансамблю. У поєднанні з білою сукнею або вільними брюками вони виглядають абсолютно невимушено, але роблять образ зібраним (а не так, ніби ви поспішаєте додому після педикюру).

nJbuCp94zOMTrzL-0Emf6HwzIAdckiFEGdPb_fXVhpZr-2KTjxfiqNzS69kRCSUEPyPO21lmGqb55HTROIw7KlEx3wDM3n1A5hBnNOVNmxoLmWdOWsFxj6o1SIE9tF4Kly8KAMhnu-p45SB_a1sl_ek

Круті кросівки

Практичність із нотками моди безроздільно панувала на подіумах, і багато дизайнерів презентували спортивні кросівки. Цю взуттєву тенденцію легко інтегрувати в будь-який лук. Порада щодо стилю: виберіть кросівки в стилі ретро і поєднуйте їх зі шкарпетками з малюнком.

Білий вихід

Біле взуття – це чисте полотно і найкраща основа для створення образу. Зберігайте романтичний настрій, поєднуючи босоніжки з відкритою п'ятою з одягом м'яких пастельних тонів, або створіть максималістський аутфіт із яскравими квітами та принтами. У будь-якому випадку, біле взуття дозволить вам підкреслити вбрання, не перевантажуючи ансамбль.

Милі акценти

Атмосфера, яку несе жіночне взуття, – солодка, але не приторна, з необхідною кількістю чарівних деталей: декоративними квітами, крихітними бантами або великими стрічками. Розгляньте цю чарівну інтерпретацію модного тренду.

Витончені човники

Гостра шпилька та звужений мис – всі ознаки вказують на одне: формальне взуття повертає свої позиції. Якщо у вашій шафі вже є чорна пара човників, цього разу зверніть увагу на яскравий відтінок. Крижаний синій, червоний і кремовий кольори складають нову палітру кольорів мінімалізму.

В'язані елементи

Створюючи це взуття, дизайнери, напевно, думали про відпустку, віддавши перевагу класичним літнім фактурам, таким як рафія та в'язані гачком деталі. Моделі по-особливому передають безтурботну атмосферу літа.

Платформи

Поговоримо про тенденцію, яка піднімає планку. Босоніжки на масивному підборі – данина відродженню бохо, яке ми також спостерігаємо в колекціях осінь-зима 2024. Тренд охоплює як вінтажні, так і сучасні варіанти: від класичної пари еспадрилій на танкетці до асиметричних та масивних підошв.

Декоративність

Ошатне взуття залишається синонімом свята – за це можна подякувати кришталевій бахромі та інкрустованим дорогоцінним камінням творінням. Надайте вечірньої естетики своєму образу, вибравши декоровані балетки для буденних справ або мюлі для урочистостей.

Зелений

Оливковий, м'ятний, фісташковий – дизайнери подали модницям корисну порцію зелені! Сандалії з пряжками, лофери на платформі, атласні туфлі – вибір обмежений лише вашою фантазією. Якщо ви шукаєте варіант на кожен день, виберіть замшеві кеди відтінку хакі, які одночасно практичні і привертають увагу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Почему стоит заказать ...
Наступна новина: Тернопіль: у парку ім. ...

КОМЕНТАРІ