У Радивилів привезли миро з ікон Підмосков’я

У Радивилів привезли миро з ікон Підмосков’я

04.07.08 16:05 0 5410
Минулої неділі, коли православна церква згадувала усіх святих у храмі св. О.Невського служили акафіст святому Іову Почаївському. Прихожани відправились із каплички, взявши звідти ікону з мощами святих Іова та Амфілохія, хресним ходом до храму О.Невського, де і відслужили акафіст.

Цю ікону у жовтні минулого року подарувала капличці Почаївська лавра, з тих пір вона постійно там і знаходиться. Очолили хід отці В’ячеслав, Петро, Ярослав. Вони й несли ікону, а віруючі співали церковні піснеспіви і молились. Потім ікону так само урочисто повернули на місце.

ісля акафісту віруючі підходили до миропомазання. Але цього разу воно було незвичайним, адже миро привіз отець Вячеслав з паломницької подорожі по Росії. І взяте воно з дому у Підмосков’ї, де постійно мироточать ікони. П’ять нових звичайних літографічних іконок, які туди привезли з собою священики, серед яких був і отець В’ячеслав, під час акафісту теж почали мироточити. І всі вони мають різні аромати.

тець В’ячеслав передав також на капличку миро з іншої іконки, блаженної Матронушки, яке має яскраво виражений квітковий аромат. Він наголосив, що такі чудеса покликані зміцнити нас у вірі, а ще вони свідчать про можливі майбутні випробування.

Наталія АНДРІЮК.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.ogo.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На базі УжНУ працюватиме ...
Наступна новина: Проблема ліквідності, яка ...

КОМЕНТАРІ