Рівнянин задушив матір, а собі порізав горло

Рівнянин задушив матір, а собі порізав горло

07.07.08 21:24 0 4389
Чотири дні в квартирі з мертвою матір’ю провів 25-річний рівнянин Дмитро. У ніч з неділі на понеділок хлопець задушив 55-річну Надію, а потім вирішив накласти й на себе руки. У п’ятницю, 4 липня, він напустив газ у квартиру, що на вулиці Вербовій, 46. Та витік газу вчасно виявили жителі багатоповерхівки.
Запах газу почули мешканці третього під’їзду дев’ятиповерхівки після обіду в п’ятницю. За лічені хвилини усі спеціальні служби вже були на місці. Як вияснилось, газ просочується з 101 квартири, що на восьмому поверсі, двері якої власники не відчиняли.
— Працівники МНС за допомогою висотної драбини піднялися наверх і розбили балконне скло, — коментує заступник начальника Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Михайло Зубчик (на фото). — У квартирі виявили витік газу. У одній з кімнат натрапили на тіло господарки Надії. Під час проникнення у квартиру стався напад на рятувальника зі сторони жителя цієї квартири. 25-річний Дмитро накинувся на нього з ножем, коли той намагався відчинити вхідні двері. Чоловік перебував у алкогольному і шоковому стані. Працівник МНС обеззброїв чоловіка та затримав.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.ogo.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Чи довго в Рівному ...
Наступна новина: На Львівщині цьогоріч ...

КОМЕНТАРІ