До приїзду Президента у Володимирі екстрено ремонтують вулицю

До приїзду Президента у Володимирі екстрено ремонтують вулицю

08.07.08 09:37 0 4037

У Володимирі-Волинському продовжуються роботи з капітального ремонту дорожнього полотна на ділянці вулиці Луцької. На ній знаходиться один із соціальних обєктів, який буде відкрито особисто Президентом України Віктором Ющенком під час поїздки 23 липня до місцевої школи-інтернату для дітей із вадами слуху. Про це інформує 8 липня Інтернет-видання «Волинська правда».

Вулиця Луцька є однією з трьох центральних магістралей міста. Крім того, по ній проходить чимало легкового та пасажирського транспорту, котрий прямує зі столиці України та відповідно і обласного центру до митного переходу Устилуг. Востаннє капфітальний ремонт тут здійснювався десь у 80-х роках минулого століття.

Як розповів директор місцевого дорожньо-експлуатаційного підприємства Микола Хільчук, реконструкцію вулиці здійснює Ковельське шляхобудівельне управління №63 за державні кошти. Генеральним підрядчиком робіт є «Волиньавтодор». Орієнтовна вартість робіт на цьому відрізку, який заплановано відремонтувати першочергово – від залізничного переїзду до автостанції – 2 млн. 400 тис. гривень.

До ремонту також залучене Володимир-Волинське управління водоканалізаційного господарства. Робітники цієї організації займаються установкою люків та каналізаційних колодязів.

В міру виділення коштів буде продовжено ремонтування автомагістралі за межами Володимира-Волинського – у напрямку Луцька.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ