"Ураган" розпочав підготовку до нового сезону

09.07.08 11:55 0 3865
6 липня івано-франківський "Ураган" вийшов з відпустки. Після поглибленого медичного огляду команда провела перші тренування на штучних майданчиках Коледжу фізвиховання. У вівторок з ініціативи президента клубу Олександра Бубена за вечерею відбулося неофіційне знайомство новачків команди з "ураганівським" колективом, серед яких були присутні не лише гравці, а й тренери та штатні працівники клубу …

"У цьому міжсезонні нашу команду поповнили п'ятеро нових гравців, - взяв першим слово Олександр Бубен. - Саме тому напередодні старту підготовки до нового чемпіонату ми вирішили зібрати всіх разом і познайомитися ближче". Далі президент івано-франківців особисто представив команді нового головного тренера Сергія Гупаленка та його помічника Юрія Костищина, а також інших працівників клубу. Після чого Сергій Гупаленко розповів про кожного з гравців команди, зокрема і про п'ятьох новачків - Пилипіва, Кулика, Паршикова, Ткачука і Мартиненка, а завершилась ця неофіційна вечеря привітаннями на честь двох іменинників - Івана Скіцка і Тараса Чемериса, котрі під час відпустки відсвяткували свої дні народження.

 9 липня "ураганівці" вирушать до Карпат, де на спортивній базі у Тисовці гравці займатимуться виключно фізичною підготовкою впродовж 12 днів (дворазові тренування). З 24 липня пройде другий тренувальний збір у Польщі, після чого 7-10 серпня "Ураган" візьме участь у міжнародному турнірі "Green Ball Cup" в чеському Кладно.

Тим часом у манежі Коледжу фізвиховання підходиить до завершення процес встановленя паркету та кромки ігрового майданчика. На черзі - циклювання, розмітка ліній та лакування. Отож, після свого повернення до Івано-Франківська у серпні команда зможе завершити підготовку до нового сезону вже на новісінькому паркетному покритті. До речі, сюди ж - на радість місцевим вболівальникам - планує перебратись і баскетбольна "Говерла", що виступає у вищій лізі.

"УРАГАН" У МІЖСЕЗОННІ:
6-8 липня - поглиблений медичний огляд, тестування
9-21 липня - перший тренувальний збір у Тисовці
24 липня - 5 серпня - виїзд до Польщі, другий збір (дворазові тренування, спаринги)
7-10 серпня - міжнародний турнір "Green Ball Cup" у Чехії
13-17 серпня - міжнародний турнір "Кубок визволення" у Харкові
21-30 серпня - заключний збір в Івано-Франківську (дворазові тренування, спаринги), підкорення однієї з вершин Карпат

 Прес-служба НФК "Ураган"
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://vezha.org/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові інвентаризують ...
Наступна новина: "Свобода" завадила ...

КОМЕНТАРІ