У Івано-Франківську буде ще одна Льодова арена

У Івано-Франківську буде ще одна Льодова арена

09.07.08 13:14 0 3618
Про це сьогодні заявив перший заступник міністра у справах сім'ї молоді і спорту Ілля Шевляк на зустрічі з міським головою Віктором Анушкевичусом. У 2009 році Льодовий майданчик, за словами Іллі Шевляка, вже почне діяти. На зустрічі вже погодили і місцерозташуавння Льодового майданчика. Міський голова бачить його біля стадіону «Рух». За словами Віктора Анушкевичуса, біля стадіону є 4га вільних площ землі і на них «…в жодному разі не будуватимуть ні житло, ні адмінприміщення». Мер наголосив, що біля стадіону будуватимуть лише спортивні споруди. 1га буде достатньо для Льодового майданчика, наголосив мер, а поряд влада має намір збудувати крите футбольне поле.

За словами першого заступника міністра у справах сім»ї, молоді і спорту Іллі Шевляка, розроблена спеціальна програма для будівництва Льодових майданчиків. В бюджеті на ці цілі вже закладені кошти. Тому Льодовий майданчик, запевнив Ілля Шевляк, буде не лише в Івано-Франківську, а й у Калуші, де вже є хокейна команда.

Вартість одного майданчика, каже Ілля Миколаєвич, складає 15 млн гривень Проте, цих коштів, на думку заступника міністра, є недостатньо. Тому будуть залучатися спонсорські гроші.

Нагадаємо, у Івано-Франківську вже є Льодова арена, яку збудувала фірма КГД. Вона розрахована на 150 відвідувачів і, на думку фахівців, не відповідає необхідним стандартам для проведення чемпіонатів.

 прес-служба МВК

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://vezha.org/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Cтоличним журналістам не ...
Наступна новина: На Закарпатті обдурені ...

КОМЕНТАРІ