З ініціативи податківців Прикарпаття скасовано реєстрацію випуску акцій 14 акціонерних товарист

З ініціативи податківців Прикарпаття скасовано реєстрацію випуску акцій 14 акціонерних товарист

10.07.08 15:40 0 3045

Вилучення з обігу неліквідних цінних паперів так званих «технічних» акцій є одним із пріоритетів роботи Управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ДПА в Івано-Франківській області. Саме такі акції окремі спритні ділки намагаються використати в схемах легалізації (відмивання) доходів, а також незаконного виведення валютних коштів за межі України.

В першому півріччі ц.р. з ініціативи податківців скасовано реєстрацію випуску 125 799 850 акцій 14 акціонерних товариств вартістю понад 8,1 млн.грн. Зазначені акції тривалий час знаходились в обігу при тому, що державна реєстрація товариств, як суб’єктів підприємництва, була ліквідована відповідними рішеннями господарських судів.

Тільки в червні цього року за поданням Управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Івано-Франківським територіальним управлінням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку скасовано реєстрацію випуску 10 779 400 акцій вартістю понад 3,2 млн.грн. трьох акціонерних товариств в Долинському, Надвірнянському та Рогатинському районах.

ДПА в Івано-Франківській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://vezha.org/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В МОН нагадали, хто ...
Наступна новина: Cкутеристів безкоштовно ...

КОМЕНТАРІ