Яценюк розповів, що сталося б, якби Тимошенко висловили недовіру

Яценюк розповів, що сталося б, якби Тимошенко висловили недовіру

11.07.08 14:56 0 3372

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк вважає, що позитивне голосування щодо висловлення недовіри Кабінету Міністрів України було б політично безвідповідальним рішенням.

А.Яценюк наголосив, що "за таких умов відповідно до статті 90 Конституції України повинен бути сформований Уряд протягом 60 днів. У тому випадку, якщо протягом 60 днів такий Уряд не сформований, Президент України має право розпустити парламент". "Мова іде про те, що ми перебираємо зараз цим голосуванням на себе всю повноту відповідальності за те, що буде проходити в країні", - заявив він.

Окрім цього, зазначив А.Яценюк, наразі немає ані нової коаліції, ані сформованого нового складу Кабінету Міністрів України. Якби було так, тоді, за словами Голови Верховної Ради України, була би зрозуміла "плинність влади і перехід від однієї до іншої влади". "Я не маю права не ставити це питання на голосування, я зобов’язаний його ставити, і це було зроблено. Але вважаю, що питання про відповідальність Уряду у сьогоднішній умовах є нічим іншим, як політичною безвідповідальністю", - наголосив А.Яценюк. При цьому він додав, що "цілком і повністю" підтримує пропозицію "про те, що у країні потрібна серйозна розмова, тільки ми цю країну заговорили. У країні потрібні серйозні дії, а не розмови".

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zaxid.net
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У обдарованої молоді ...
Наступна новина: Волинським даішникам учора ...

КОМЕНТАРІ