Вбивство Кульчицького або розкриють, або ні, – чіткий прогноз Луценка

Вбивство Кульчицького або розкриють, або ні, – чіткий прогноз Луценка

18.07.08 15:06 0 2904

 

Міліція не розглядає політичну версію вбивства двох бізнесменів, що сталося 17 липня у Львові. Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на брифінгу у Чернігівській області.

 

«Ми розглядаємо версію про зведення рахунків у зв'язку з бізнесовою діяльністю, а також можлива версія внутрішньокланових розборок на території Львівщини», – сказав міністр.

 

Як повідомляє «Українська правда», Луценко відмовився прогнозувати, коли буде завершено розслідування. Водночас, він повідомив, що у четвер до Львова виїхав начальник департаменту карного розшуку генерал Василь Паскал, який на місці з бригадою досвідчених криміналістів буде розслідувати цю справу.

 

«Ми сподіваємось на оперативну удачу, яка допоможе якнайшвидше розкрити це вбивство», – сказав міністр, додавши, що у цій справі є багато цікавої інформації, в тому числі щодо зброї, яка використовувалась, щодо автомобіля.

 

«Цікаві кола зв'язків постраждалих – вони знаходилися у полі зору правоохоронних структур, є різні версії з цього приводу, але я не можу їх коментувати, бо фактично такі вбивства або розкриваються швидко, або ні», – додав він.

 

Двох бізнесменів, співвласників Львівської інвестиційної будівельної компанії Ігоря Кульчицького та Павла Федіва, було розстріляно впритул невідомими 17 липня у центрі Львова.

По дорозі до лікарні один з Ігор Кульчицький, 1973 року народження, від отриманих кульових поранень помер. Інший потерпілий у важкому стані доставлений в реанімаційне відділення лікарні.

 

Основною версією, що відпрацьовується правоохоронцями, є їхня діяльність у будівельному бізнесі.

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zik.com.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Під прицілом Феміди. На ...

КОМЕНТАРІ