Волинські митники попередили контрабанду 40 тис. пачок цигарок, котрі перевозила працівниця секретаріату Посольства Монголії в Австрії

Волинські митники попередили контрабанду 40 тис. пачок цигарок, котрі перевозила працівниця секретаріату Посольства Монголії в Австрії

22.07.08 15:12 0 2859

Як повідомили в прес-службі Держмитслужби України, у зону митного контролю митного поста "Доманово" Волинської митниці під керуванням громадянина Монголії заїхав автомобіль "Фольксваген Каравела". В якості пасажира в авто також знаходилась громадянка Монголії, яка поверталась із службової поїздки з України в Республіку Білорусь.

Відповідно до пояснень громадянки Монголії вона працює технічним секретарем Посольства Монголії в Австрії та переміщувала через митний кордон України 34 місця дипломатичного багажу.

Під час здійснення спільного прикордонно-митного контролю товарів, переміщуваних зазначеними громадянами, було виявлено близько 40 тисяч пачок цигарок марки "LM", які знаходились в 34 коробках, опломбованих етикетками "Diplomate Pouch" та об'ємними печатками.

Вартість „дипломатичного” мішечку складає близько 115 тис.грн.

Виявлений факт Волинською митницею кваліфіковано як порушення митних правил, передбачене статтею 352 Митного кодексу України (дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю).

У зв’язку з цим у відношенні громадянки Монголії було складено протокол про порушення митних правил. Цигарки вилучено.

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://jeynews.com.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: УЄФА хоче перенести ...

КОМЕНТАРІ