Податкова проводить рейди серед своїх – порушено дві кримінальні справи

Податкова проводить рейди серед своїх – порушено дві кримінальні справи

22.07.08 15:21 0 3088
Співробітники відділу по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби у Львівській області протягом цього року здійснили 184 профілактичні заходи. Зокрема, порушено дві кримінальні справи проти податківців. Про це повідомляється на офіційному сайті ДПА.

Загалом, податківці прове ли 95 службових перевірок, за результатами яких винесено 59 подань керівникам податкових органів для вжиття заходів реагування щодо підлеглих, оголошено 34 офіційні застереження. А також 100 працівників податкових органів притягнуто до дисциплінарної відповідальності. За виявлені корупційні правопорушення складено 10 адміністративних протоколів, які розглянуті судами.

Також співробітники відділу по боротьбі з корупцією скерували до орган ів прокуратури п’ять матеріалів для прийняття рішення. За матеріалами відділу по боротьбі з корупцією порушено дві кримінальні справи.

Із метою недопущення прийому на роботу в органи податкової служби осіб, що не відповідають кваліфікаційним вимогам, чи можуть скомпрометувати службу, було здійснено перевірку 95 кандидатів, із яких у 10 випадках відмовлено.

На телефон довіри надійшли 4 інформації, одна з яких знайшла своє підтвердження. У даний час проводиться перевірка ще однієї інформації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://portal.lviv.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: УЄФА хоче перенести ...
Наступна новина: Ющенко пояснив Тимошенко, ...

КОМЕНТАРІ