Кропива кинув виклик Шибі

Кропива кинув виклик Шибі

19.08.08 18:30 0 3096


Зрив опалювального сезону може статися через невиконання умов договору ДКП «Луцьктепло». Про це під час прес-конференції 18 серпня розповів директор ТзОВ «Енергетична Компанія «Луцьктеплоенерго» Олександр Кропива, – інформує репортер «Волинських Новин».

Однак влада міста, за словами пана Кропиви, потурбувалася про одностороннє висвітлення конфлікту, замовчуючи про свої прогалини. Основною причиною ненадання гарячої води до мешканців є недодержання умов договору, що був заключний між ТзОВ «Луцьктеплоенерго» та ДКП «Луцьктепло».

Як зазначив Олександр Кропива, з тринадцяти зобов’язань комунпідприємства, виконується стабільно лише одне – подання заявки кожного місяця до 15 числа на кількість необхідного тепла. Основними ж причинами конфлікту є заборгованість ДКП «Луцьктепло» (близько тринадцяти мільйонів гривень) та закритий доступ для ТзОВ «Луцьктеплоенерго» до інформації про споживачів, що суперечить умовам договору.

Щодо звернення міської влади до прокуратури, то директор ТзОВ «Луцьктеплоенерго» сказав, що ніяких касаційних скарг та судових позовів до судових інстанцій не надходило. Крім того, їх і не могло бути, оскільки 30 липня було скасовано рішення Волинського господарського суду про заборону перерви постачання гарячої води.

Для того, щоб з’ясувати усі питання конфлікту та об’єктивно донести інформацію до споживачів, Олександр Кропива запросив міського голову Богдана Шибу на прямий ефір на телеканалі «Аверс», який відбудеться орієнтовно о сьомій годині у четвер, 21 серпня. Однак пан Кропива наголосив, щоб міський голова прийшов сам власною персоною, а не посилав своїх заступників, щоб той сам у вічі сказав правду споживачам про конфлікт із «Луцьктеплоенерго».

«Вистачить ховатись за спинами споживачів, які демократичним шляхом обрали голову міста», - наголосив пан Кропива.

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.volynnews.com
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 3)
Наступна новина: У Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ