Затримання у Чернівцях вимагача супроводжувалося стріляниною

Затримання у Чернівцях вимагача супроводжувалося стріляниною

20.08.08 12:08 0 3137
У Чернівцях під час затримання 22-річний юнак вчинив опір та здійснив три постріли у бік оперативника. Пострілами пошкоджено скло вхідних дверей супермаркету «Колос» на вулиці Червоноармійській. Оперативник не постраждав. На місці події вилучено стартовий револьвер «Сафарі» калібру 4 мм. Про це 19 серпня повідомив ЗІК. 
Як з’ясували правоохоронці, затриманий 22-річний юнак у травні цього року уклав усну цивільну угоду на суму 4,7 тисяч гривень з одним із працівників приватних підприємств Кіцманя щодо ремонту автомобіля. Однак через деякий час, не зійшовшись в оплаті, останній відмовився ремонтувати авто. Відмова стала приводом для накручування «боргу» по угоді, який 22-річний юнак з двома спільниками впродовж липня-серпня вимагали у рідного брата працівника, примушуючи його до написання боргової розписки вже у сумі 13 тисяч гривень.
Спільниками вимагача виявилися працівники однієї з охоронних структур міста 25 та 26 років. 
За даними фактом порушено кримінальну справу за ст. 355 ч.2 Кримінального кодексу – примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань. Окрім того, затриманому інкримінують хуліганство. 

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zik.com.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Школяр потрапив в ...

КОМЕНТАРІ