Прикарпатським енергетикам частково компенсують збитки від стихії

Прикарпатським енергетикам частково компенсують збитки від стихії

22.08.08 13:25 0 2490
Вчора, 21 серпня, відбулося засідання Національної Комісії Регулювання Електроенергетики України, де було розглянуто дефектні акти енергообладнання, надані ВАТ “Прикарпаттяобленерго”. На їх основі НКРЕ погодило зміни до Інвестиційної програми обленерго на 2008 рік, доповнивши її на 17 мільйонів гривень, повідомили для УкрЗахідІнформ прес-служба ВАТ "Прикарпаттяобленерго".

Включення витрат на ліквідацію наслідків повені у діючу Інвестпрограму дозволить вже впродовж найближчих місяців повністю відновити енергопостачання області за нормальними схемами і повноцінно підготуватися до проходження зимового максимуму навантаження. Також на засідані було прийнято рішення ще додатково виділити 2,6 мільйони гривень на відновлення аварійного запасу матеріалів підприємства, який через значні масштаби пошкоджень в електромережах області було повністю використано у перші ж дні стихії. Ця сума коштів має надійти на рахунок прикарпатських енергетиків впродовж чотирьох місяців.
Нагадаємо, що раніше, 5 серпня, за ініціативи компанії відбулося також позачергове засідання Ради Оптового ринку електроенергії України з питань поновлення енергопостачання в зоні стихійного лиха. Рада погодила відтермінувати оплату 4 мільйонів гривень за електроенергію, спожиту підприємством у серпні. Заощаджені таким чином кошти компанія використала впродовж місяця на першочергові заходи з ліквідації наслідків повені.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чи не штучною є ...
Наступна новина: Політичну кризу в країні, ...

КОМЕНТАРІ