"Фольксваген-Пассат" згорів на подвір’ї селянина

22.08.08 10:35 0 2490
Як повідомив для УкрЗахідІнформу центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, 20 серпня в оперативно-рятувальну службу Виноградівщини надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «Фольксваген-Пассат», що належить 24-річному мешканцю села Холмовець.

Як вдалося з’ясувати, прокинувшись пізно вночі від гучного тріскання, власник автомобіля вибіг на подвір’я і побачив, що його транспортний засіб знаходиться у вогняному полоні. Не марнуючи ні хвилини, він поспішив до автівки, щоб забрати з салону документи, та було вже пізно. Транспортний засіб палав, мов смолоскип. Намагання приборкати полум’я за допомогою підручних засобів пожежегасіння не увінчалися успіхом. Здолати пожежу змогли лише прибувші до місця виклику фахівці оперативно-рятувальної служби.

Наразі вогнем знищено автомобіль, документи власника, тимчасову споруду гаража (дерев’яні конструкції та 10 шиферних листів). Завдана матеріальна шкода оцінюється в 29 тис. гривень. Окрім того, в результаті пожежі незначні опікові травми отримав і сам власник, проте, за висновком медиків, загрози життю людини немає. Причину пожежі встановлюють фахівці у галузі пожежної безпеки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Селяни сваряться через ...
Наступна новина: У важкому стані один із 57 ...

КОМЕНТАРІ