Призери Олімпіади отримають урядові нагороди 3 вересня

Призери Олімпіади отримають урядові нагороди 3 вересня

27.08.08 17:02 0 3065
Уряд має намір 3 вересня провести відкрите засідання за участю спортсменів, які завоювали медалі на Олімпіаді, і керівництва Національного олімпійського комітету для того, щоб вручити почесні грамоти Кабінету міністрів та платинові картки з грошовою винагородою. Про це повідомила Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко під час сьогоднішнього засідання Уряду.
«Я прошу сформувати протокольне доручення, щоб до середи (3 вересня) підготували всі документи для того, щоб, оскільки У ряд ухвалив рішення про фінансову винагороду за результатами Олімпіади, ми змогли вручити платинові картки всім спортсменам, кредитні, щоб вони мали можливість дійсно одержати й фінансову винагороду від У ряду, оскільки це передбачено урядовою постановою», - сказала Ю.Т имошенко .
Прем`єр також подякувала М іністру в справах сім`ї, молоді та спорту Юрію П авленку й голові НОК Сергію Б убці за відмінну організацію та підготовку українських спортсменів для їх участі в літній Олімпіаді в Пекіні , передає УНІАН .
Нагадаємо, н аціональна збірна України на літніх О лімпійських іграх у Пекіні завоювала 27 нагород: 7 золотих, 5 срібних і 15 бронзових .
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://portal.lviv.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Утікаючи від міліції, ...

КОМЕНТАРІ