Івано-Франківська

Івано-Франківська "Свобода" вимагає скасування автономії Криму

03.09.08 07:30 0 2445
2 вересня голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич оголосив про ініціювання Всеукраїнського референдуму щодо скасування статусу автономії Криму.

Автономія Криму - загроза безпеці України. З таким твердженням до журналістів звернувся голова обласної організації ВО "Свобода" та заступник голови партії Олександр Сич. Тому "свободівці" ініціюють проведення всенародного референдуму. Відповідне звернення вже подано на розгляд Верховної Ради України. Проте, якщо парламент не візьме до уваги пропозицію українських націоналістів, "Свобода" організовуватиме збір підписів під вимогою призначити всеукраїнський референдум за народною ініціативою (відповідно до ст. 72 Конституції України та ст. 15 Закону України "Про всеукраїнський та місцеві референдуми").

Також Олександр Сич повідомив, що його політична сила звернеться до усіх націонал-демократичних партій та свідомих українців з проханням підтримки ініціативи українських націоналістів.

Щодо Івано-Франківської області, то вона, за словами голови обласної організації готова розгорнути повноцінні штаби у кожному районному центрі та містах обласного значення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Кабмін передав ...

КОМЕНТАРІ