У Львові закликали створити блок імені Ющенка

У Львові закликали створити блок імені Ющенка

14.09.08 19:51 0 2195

 

Сьогодні, 14 вересня, у Львові, на проспекті Свободи, відбувся мітинг Блоку Юлії Тимошенко. Проте, як виявилося згодом, противників політики Тимошенко зібралося значно більше, ніж прихильників. Про це повідомив кореспондент ЗІКу з місця події.

 

Ще на початку віча БЮТ люди збиралися маленькими групами і переконували одне одного, що "Юля зрадила Україну", нші ж говорили, що "Юля врятує Україну".

 

Народний депутат від БЮТ Іван Денькович "потрапив" до однієї з груп, яка підтримувала політику Ющенка. Вони постійно перекрикували Деньковича, кажучи йому, що він працює на зрадницю, а його колеги-депутати - "барани". Одна з жінок навіть відштовхнула Івана Деньковича.

 

Найцікавіше розпочалося після того, як на сцену вийшов Денькович і почав віче. Після його закликів об'єднати Україну група прихильників "Нашої України" також почала його перекритувати, скандуючи "Ганьба", "Зраду геть", "Юлю геть". У відповідь на це нардеп почава скандувати Юля. У коментарі ЗІКу Іван Деньквич повідомив, що БЮТ мав попередню розмову з головою Львівської обласної організації "Наша Україна" Петром Олійником та нардепом Андрієм Парубієм. "На жаль, вони відмовили нам у прведенні спільного віче", - сказав він.

 

Відповідаючи на запитання, чому "Наша Україна " відмовила БЮТ Парубій сказав: "До нас справді з такою пропозицією і ми б пішли на це, але вони не захотіли підтримати вироблену нами резолюцію. У ній, зокрема, йшлося про засудження: агресії Росії у Грузії, визнання Росією незалежності Південної Осетії та Абхазії, прийнятих законів від 2 вересня 2008 року. На це вони не пішли, а тому ми не погодилися на спільне віче".

 

Коли закінчилися виступи депутатів від БЮТу поруч блія памятника Шевченкові "нашоукранці" розпочали своє віче. Деякі з депутатів вже встигли виступити, але зі сцени БЮТ все гучніше лунали виступи артистів. Через це представники "Нашої України" закликали своїх прихильників "зупинити "тимошенківців" , затулити їм роти, а також перевернути автобус з генератором".

 

Після цього у різних місцях між людьми почалася штовханина. Зі сторони, де розташується сцена БЮТ у пам'ятник Шевченкові, де стояли "нашоукранці", полетіли яйця.

 

Голова Львівської обласної організації УНП Богдан Козак несподівано для усіх "нашоукраїнців" закликав створити Блок Віктора Ющенка. Своєю чергою, Петро Олійник у коментарі журналістам сказав, що на його думку варто було би створювати не блок, а єдину партію.

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zik.com.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: "Металісти" Ужгорода без ...

КОМЕНТАРІ