Mіський голова заборонив спалювати сміття і опале листя

Mіський голова заборонив спалювати сміття і опале листя

16.09.08 11:26 0 2484
Шановні іванофранківці!

Останнім часом у місті почастішали випадки спалювання сміття, залишків рослин та опалого листя. Вимушений попередити Вас, що таке рішення проблеми очищення міста лише зашкодить Вашому здоров'ю. Оскільки під час спалювання відходів утворюються хімічні сполуки, які викликають серцево-легеневі захворювання і загострюють хвороби у астматиків та алергетиків. Особливо застерігаю відмовитися від цієї практики спалювання залишків рослин власників приватних будинків та садово-городніх ділянок. Спалювання опалого листя восени значно погіршує якість атмосферного повітря, створює задимлення обласного центру у вечірній час. Хочу нагадати всім порушникам Закону «Про заборону спалення сміття і листя у населених пунктах» про адміністративну відповідальність за недотримання чинних правил і вимог. Нині це питання у полі зору пожежників, екологів та влади міста.

Розумію, сьогодні організація вивозу ТПВ зазнає чималих проблем. Проте, міська влада робить зі свого боку все можливе, аби налагодити цю роботу. Єдине прохання до Вас – не зволікати з оплатою за вивіз сміття, аби цю послугу фахівці надавали вчасно і якісно.

Пам'ятаймо, що лише разом ми зможемо робити наше місто чистим, красивим та процвітаючим. Лише спільними зусиллями Івано-Франківськ можна перетворити на справді європейське місто і за змістом, і за виглядом.

З повагою, міський голова Віктор Анушкевичус

прес-служба МВК

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Вагітна Тіна Кароль не ...

КОМЕНТАРІ