У Львові хочуть поставити пам’ятник Сталіну та Хрущову, які об’єднали Україну

У Львові хочуть поставити пам’ятник Сталіну та Хрущову, які об’єднали Україну

17.09.08 15:37 0 3004

 

Сьогодні, 17 вересня, у Львові біля монумента Слави воїнам-визволителям відбувся мітинг «Єдина соборна Україна» з нагоди 69-річчя возз’єднання Західної України з Радянською Україною. На мітинг зібралося близько 40 пенсіонерів та за різними джерелами від 50 до 80 працівників міліції, які охороняли громадський порядок. Організували урочистості ЛОК Комуністичної партії України та обласні організації партій «Русский блок», «Київська Русь», ПСПУ.

 

«Ми хотіли привернути увагу громадськості, щоб влада не намагалася стерти з людської пам’яті події, які призвели до того, що землі України возз’єдналися. Ні Мазепа, ні Петлюра, ні бандерівці чи мельниківці не змогли об’єднати Україну, це зробила радянська влада. Тільки радянська влада об’єднала Україну», – про це у коментарі ЗІКу розповів перший секретар Львівського обкому КПУ Олександр Калинюк.

 

Також Калинюк наголосив, що замість пам’ятника Бандері у Львові, потрібно побудувати пам’ятник Сталіну і Хрущову за об’єднання Криму та Західної України у єдину державу.

 

За словами секретаря Львівського обкому КПУ, на мітинг прийшло дуже мало людей через те, що влада такі заходи ігнорує, і люди бояться, що їх переслідуватимуть. Калинюк сказав, що йому відомі випадки, коли застосовувались «не хотів би сказати репресивні методи, більш тонкі».

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zik.com.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В одному з сільських ...
Наступна новина: Ще один посадовець погорів ...

КОМЕНТАРІ