Липова горілка на будь-який смак

Липова горілка на будь-який смак

24.09.08 13:14 0 2372
В автівці, яку податкова міліція зупинила неподалік залізно-дорожнього переїзду в Галицькому районі, виявили 5 ящиків фальсифікованої горілки з акцизними марками невстановленого взірця. Водій автомобіля, пояснював податковим правоохоронцям, що придбав спиртне в одного мешканця району, 6 грн. – за пляшку.

Тож скориставшись інформацією водія, податківці завітали до оселі вказаного ґуральника. І не помилилися. Власний будинок чоловік переобладнав під міні алкоцех. Горілка на будь-які уподобання клієнта. Хочеш - місцевого виробника, хочеш – розкручений відомий український бренд. От тільки біда в тому, що оковита несправжня. Виготовляв її ґуральник за простим рецептом - спирт розбавляв водою.

Відтак, податкові міліціонери вилучили у ґуральника близько 50 л спиртосуміші, 14 пластмасових каністр та 17 ящиків уже “готової” алкогольної продукції з “липовими” акцизками. Серед вилучених трофеїв і нескладне устаткування (корки, мірні ємності, спиртометр, лійки тощо), майже дев’ять сотень фальсифікованих марок акцизного збору та свіжа виручка.

Всього вилучено матеріальних цінностей на суму близько 15 тис. грн. За даним фактом злочину порушено кримінальну справу.

ДПА в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ