До Івано-Франківської та Чернівецької областей направлена робоча група працівників апарату РНБО

До Івано-Франківської та Чернівецької областей направлена робоча група працівників апарату РНБО

02.10.08 08:20 0 2692
Рада нацбезпеки і оборони посилила контроль за реалізацією рішення "Про реалізацію органами виконавчої влади заходів, спрямованих на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації природного характеру в зонах надзвичайної екологічної ситуації в окремих місцевостях Вінницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей". Відповідно до цього до Івано-Франківської та Чернівецької областей направлена робоча група працівників апарату РНБО на чолі з керівником управління екологічної та науково-технологічної безпеки, повідомляє прес-служба РНБОУ.

До проведення контрольних заходів на місцях будуть залучені представники територіальних органів Генеральної прокуратури, Служби безпеки, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства охорони здоров'я, Державного казначейства, Міністерства охорони навколишнього природного середовища, Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, а також представники обласних державних адміністрацій.



Довідково:

Указом Президента України від 28 липня 2008 року № 682/2008 "Про оголошення окремих територій Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей зонами надзвичайної екологічної ситуації" окремі місцевості зазначених областей оголошені на строк дев'яносто днів зонами надзвичайної екологічної ситуацій.

Завданням робочої групи є підготовка матеріалів для розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання про стан виконання заходів, спрямованих на нормалізацію умов життєдіяльності населення в зазначених місцевостях.

З метою встановлення реальної ситуації, члени робочої групи відвідають населені пункти найбільш потерпілі від стихійного лиха.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://vezha.org/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Митники в Ужгороді й Чопі ...

КОМЕНТАРІ