253 т городини привезли на Прикарпаття з Київської області

253 т городини привезли на Прикарпаття з Київської області

02.10.08 11:15 0 2385
53 т городини привезли на Прикарпаття з Київської області, згідно гуманітарної програми “Повінь” Товариства Червоного Хреста. Овочі розподілили між соціально незахищеними мешканцями трьох постраждалих районів області - Косівського, Коломийського та Снятинського.

За словами голови обласного відділення Товариства Червоного Хреста Валерія Старченка, 90% гуманітарного вантажу склала картопля, решту – буряк, морква і цибуля. По 2-3 мішки городини кияни разом з місцевими волонтерами Червоного Хреста роздавали “з рук в руки” самотнім людям, багатодітним родинам, сім’ям інвалідів.

Кілька тижнів тому Валерій Старченко звернувся по допомогу до свого київського колеги з обласного відділення ТЧХ, а той своєю чергою – до голови обласної ради Володимира Майбоженка, який радо відгукнувся на пропозицію допомогти постраждалому від липневої повені Прикарпаттю саме продуктами сільського господарства.

У середині вересня голова Київської облради Володимир Майбоженко приїжджав “у розвідку” на Івано-Франківщину, зустрічався зі своїм колегою Ігорем Олійником, розпитував, що саме найбільше потребують прикарпатці. І обіцяна гуманітарна допомога, зібрана районними радами Київщини, не забарилася. Така необхідна городина нового урожаю потрапила в ті райони Прикарпаття, які Президентом України Віктором Ющенком закріплені саме за Київською областю – Косівський, Коломийський і Снятинський.

Прес-служба голови обласної ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ