На Івано-Франківщині зіткнулися чотири автомобілі

На Івано-Франківщині зіткнулися чотири автомобілі

02.10.08 12:40 0 2356

Сумна пальма першості у статистиці загибелі людей на Івано-Франківщині й досі належить дорожньо-транспортним пригодам. На щастя, аварія, що трапилася 1-го жовтня близько 12-ої години у Крихівцях Івано-Франківської міської ради, не забрала людського життя. Однак без важких травм не обійшлося й тут.

Того дня по вулиці Крихівецькій зіткнулися чотири автомобілі. Усі водії, котрі потрапили в це лихо, - мешканці обласного центру. На момент зіткнення у мікроавтобусі «Івеко» були пасажири. Двоє з подорожуючих на цьому авто – жінки 61-річного та 66-річного віку - із травмами різного ступеню складності доставлені у івано-франківську міську клінічну лікарню. Внаслідок ДТП мікроавтобус “Газель”, обладнаний газовою установкою, загорівся. На лікарняному ліжку з травмами різного ступеню важкості опинилися 20-літній водій “Газелі” та 25-літній мешканець села Старуня Богородчанського району.

Рятувальники, котрі негайно виїхали на місце пригоди, загасили палаючу "Газельку" та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги, повідомляє прес-служба Головного управління МНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://vezha.org/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 253 т городини привезли на ...
Наступна новина: Колодязь, що приносить ...

КОМЕНТАРІ