"Я не партизан і не сховався в горах", — новий начальник закарпатського УДАІ про своє призначення

03.10.08 16:05 0 2427
«Я не партизан і не сховався в горах. Мені ховатися нема від кого», — прокоментував своє призначення новий начальник УДАІ у Закарпатській області Петро Луцюк під час прес-конференції.


«Я буду працювати на Закарпатті стільки, скільки мені відведе Бог та начальство», – сказав Луцюк. Він запевнив журналістів, що не ховався на Закарпатті і щоб продемонструвати свою відкритість навіть продиктував номер власного мобільного телефону: «Можете дзвонити мені цілодобово у разі, якщо стануть відомими ті чи інші факти про роботу працівників ДАІ. Краще хай дзвонять мені, ніж до прокуратури, СБУ чи внутрішньої безпеки. Але за наклеп на моїх підлеглих відповідальність може дійти аж до суду».
Новопризначений керівник ДАІ також зауважив, що у рідній йому Рівненській області не було жодного не розкритого ДТП, коли він очолював там обласне управління ДАІ.

Довідка
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко 30 вересня під час візиту до Ужгорода повідомив про призначення нового начальника УДАІ у Закарпатській області – Петра Луцюка. Луценко сказав, що чекає від нового начальника УДАІ конкретних результатів у протидії перевезенню контрабанди та нелегальному транспортуванні лісу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zik.com.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 4-5 жовтня на річках ...

КОМЕНТАРІ