У Луцьку введуть надзвичайний стан?

У Луцьку введуть надзвичайний стан?

14.10.08 14:14 0 2895
Комісія Волинської ОДА з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій зобов’язала ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» та ДКП «Луцьктепло» упродовж доби укласти договір оренди на котельню на вулиці Карбишева в облцентрі Волині. Про це 14 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».

Як виявилося під час засідання комісії, наразі ще ані «Луцьктепло», ані «Луцьктеплоенерго» лімітів на газ ще не отримали. Однак, на відміну від ТзОВ, у комунального підприємства немає заборгованостей перед «Нафтогазом», більш того, йому не відключали газопостачання. Натомість борг «Луцьктеплоенерго» за спожите блакитне паливо становить понад 10 мільйонів гривень.

Під час засідання комісії заступник директора ТзОВ Леонід Сінчук повторив попередню позицію: якщо «Луцьктепло» заплатить 3,5 мільйона гривень, які воно завинило «Луцьктеплоенерго», то Кропива зможе отримати ліміти за газ.

За словами пана Сінчука, керівництво ТзОВ планує 10 мільйонів гривень перед Києвом погасити за рахунок заліку. Однак представники «Волиньгазу» висловили думку, що «Луцьктепло» зуміє сьогодні отримати ліміти, а «Луцьктеплоенерго» – навряд.

Окрім того, під час засідання прозвучала думка: якщо опалювальний сезон у Луцьку вчасно не розпочнеться, то цілком імовірне оголошення локального надзвичайного стану. Тоді «приватників» із котельні просто виставлять і подадуть тепло у домівки лучан.

Однак це у рішенні комісії не пролунало. Але комісія Волинської ОДА з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішила звернутися до прокуратури, аби правоохоронці проконтролювали стан розрахунків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.volynnews.com
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: Через пічне ...

КОМЕНТАРІ