Учень Луцького технічного коледжу помер під час розминки

Учень Луцького технічного коледжу помер під час розминки

14.10.08 10:00 0 3254
П’ятнадцятирічний учень Луцького технічного коледжу помер на уроці фізкультури. Про це 14 жовтня інформують «Волинські Новини».



За інформацією офіційного сайту ICTV, 15-річний учень Луцького технічного коледжу Андрій Саламаха помер під час розминки. Смерть хлопця була раптовою, у медиків «Швидкої» шансів на порятунок не було. Припускається, що до нещасного випадку могли призвести хронічні хвороби, які він приховував від своїх одногрупників та педагогів.



На останньому у своєму житті уроці юнак зненацька впав під час розминки. Спершу ніхто із одногрупників не звернув на це увагу. Коли ж хлопець не піднявся, усі перелякались. Учитель фізкультури першим почав надавати допомогу Андрію. Поки до училища їхала карета швидкої, він разом із куратором робив хлопцеві штучне дихання та непрямий масаж серця.



Коли на виклик прибула «Швидка», хлопець уже не дихав. Медики 40 хвилин намагались повернути його до життя.

Причина раптової смерті наразі не відома. Лікарі наголошують, що зовнішніх ознак насильницької смерті – побоїв чи подряпин – не було.

У медичній картці Андрія в графі «діагноз» вказано синдром Жульберта, тобто дефект печінки та порушення роботи серцевого клапану. Попри такі хвороби, медична комісія не звільнила юнака від занять фізкультурою. А керівництво училища називає смерть учня нещасним випадком.

Сьогодні, 14 жовтня, Андрія ховатимуть. У сім’ї він був єдиним сином. Керівництво навчального закладу виділило батькам померлого матеріальну допомогу, – пише ICTV.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ