Лучани відмовляються від ідентифікаційних номерів

Лучани відмовляються від ідентифікаційних номерів

14.10.08 14:03 0 2332
Своєчасний та об’єктивний розгляд звернень громадян, задоволення їх законних прав та інтересів є пріоритетним напрямком роботи Луцької ОДПІ. Про це 14 жовтня повідомляють «Волинські Новини».

За інформацією Державної податкової адміністрації у Волинській області, до Луцької ОДПІ за січень-вересень цього року надійшло 51 (12 скарг та 39 заяв) письмове звернення. Аналіз письмових звернень показав, що громадянами у них порушувались питання щодо правильності утримання податку з доходів фізичних осіб, контрольно перевірочної роботи суб’єктів господарювання. Переважна кількість звернень (30) стосувались відмови від ідентифікаційних номерів через релігійні переконання.

Колективних, повторних звернень та пропозицій від громадян до Луцької ОДПІ у 2008 році не надходило. Упрожовж 2008 року посадовими особами Луцької ОДПІ проведено 24 особистих прийоми, з них 11– виїздних.

Для поліпшення якості розгляду звернень громадян Луцька ОДПІ проводить масово-роз’яснювальну роботу, щодо порядку звернень громадян, також проводиться аналіз письмових звернень та звернень на особистих прийомах у керівництва, начальників управлінь та відділів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.volynnews.com
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку введуть ...

КОМЕНТАРІ