В залі ігрових автоматів вилучено синтетичні наркотики

В залі ігрових автоматів вилучено синтетичні наркотики

30.10.08 08:30 0 2827
Співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків мають всі підстави ініціювати припинення діяльності в Івано-Франківську одного з залів ігрових автоматів, де були виявлені синтетичні наркотики. В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери затримали безпосередньо на робочому місці адміністратора цього розважального закладу. У молодика вилучили 7 медичних шприців, кожний з яких був заповнений рідиною. Результати експертного дослідження засвідчили, що чоловік мав намір збувати розчин синтетичного наркотичного засобу «Субітекс». Окрім шприців в адміністратора також було виявлено паперовий згорток з марихуаною і пристрій для викурювання цього наркозілля.

Прикметно, що на цей час оперативники вже володіли певною інформацією про те, звідки у розважальний заклад надходили наркотики. Адміністратор отримував пігулки що називається з коліс: правоохоронці задокументували участь у цьому незаконному бізнесі 24-річного таксиста. Незабаром працівника однієї зі служб радіотаксі було затримано з наявним: у нього вилучили 6 з половиною пігулок синтетичного наркотичного засобу іноземного виробництва. На так званому чорному ринку наркотиків ця дещиця вартує понад 1600 гривень.

Надалі в одному з райцентрів Івано-Франківщини було затримано третього учасника цього злочинного ланцюжка. Ним виявилася 24-річна дівчина. Під час санкціонованого обшуку у неї вдома вилучили аналогічні таблетки і марихуану, яких вона мала намір реалізувати в Івано-Франківську. Розпочато розслідування кримінальної справи.
Василь Гультайчук, ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Федака: "Заяви ...
Наступна новина: ІІ обласний пісенний ...

КОМЕНТАРІ