Волинському «Динамо» – 84 роки

Волинському «Динамо» – 84 роки

03.11.08 09:30 0 2553
31 жовтня ФСТ «Динамо» України відсвяткувало свою чергову річницю – 84-річчя з дня його створення. Про це повідомили у прес-службі УМВС України.

За час своєї діяльності організацією проведена велика робота по пропаганді здорового способу життя, фізичної культури і спорту як серед населення, так і в правоохоронних відомствах, дислокованих на території області.
Слід зазначити, що з вересня 2006 року ФСТ «Динамо» очолює начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Віктор Швидкий, який доклав немало сил для розвитку цієї організації.

Працівниками облорганізації разом з громадським активом проводиться велика робота з фізичної підготовки та розвитку професійно-прикладних видів спорту в правоохоронних органах, організація сприяє у виконанні цього важливого статутного завдання товариства. Фахівці «Динамо» надають організаційно-методичну допомогу в проведенні занять з фізичної підготовки, та спортивно-масових заходів, прийомі державних тестів і нормативів фізичної підготовки, готують громадських інструкторів.

Традиційними стали щорічні Спартакіади серед команд колективів фізичної культури із професійно-прикладних та неолімпійських видів спорту, за програмою яких проводяться змагання у первинних організаціях. За минулі роки переможцями та призерами обласних динамівських спартакіад неодноразово виходили колективи фізичної культури УМВС, УСБУ, Луцького прикордонного загону, ГУМНС.

З ініціативи керівництва УМВС України у Волинській області у листопаді 1999 року створено обласний спортивний клуб міліції «Волинь». Успіхи наших спортсменів – не випадковість, а результат клопіткої, наполегливої, цілеспрямованої роботи колективу цього спортклубу та обласної організації ФСТ «Динамо».

Довідка:

Волинська обласна організація ФСТ «Динамо» України на сьогоднішній день нараховує 5210 членів правоохоронних органів, які займаються на спортивній базі.

У товаристві завжди приділяють велику, непослабну увагу роботі з дітьми та підлітками, дбають про виховання своєї надійної зміни – свого майбутнього. Тут функціонує ДЮСШ «Юний динамівець», в п’яти відділеннях якої займаються 386 учнів-спортсменів, заняття з якими проводять 15 тренерів-викладачів, в тому числі два заслужені тренери України. До речі, першими вихованцями цієї школи були діти працівників МВС та військовослужбовців. Дуже скоро юні спортсмени на повний голос заявили про своє народження: дедалі частіше перемагали на міських, обласних всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ