Будинки військових дочекалися... ремонту

Будинки військових дочекалися... ремонту

12.11.08 08:00 0 2505
Уперше за десять років в Івано-Франківську розпочали ремонти будинків військової квартирно-експлуатаційної частини. Нині житло, яким свого часу опікувалося Міністерство оборони, передали на баланс міста. Тож його й мають відремонтувати за бюджетні кошти. До ремонту стан будівель був просто жахливий: повні води підвали, діряві дахи, несправні ліфти, проблеми з водопостачанням. В управлінні капітального будівництва повідомили, що всі роботи в кечівських помешканнях ведуть згідно з планом виконкому.

Проблем із фінансуванням немає. З потрібних 11 мільйонів гривень уже виділили 10 та освоїли майже три. На швидке та якісне виконання робіт уплинуло проведення тендера, адже на кожен об’єкт було по три претенденти. Виграли ті, які запропонували найнижчу ціну. Якщо підрядники належно виконуватимуть роботу, то й надалі отримуватимуть замовлення від міського управління капітального будівництва.

До 10 грудня відремонтовані будинки планують здати в експлуа­тацію. А місцева влада має намір ініціювати після оновлення поменшань військових створення об’єд­нань співвласників будинків, які вирішували б питання подальших ремонтів і належного утримання багатоповерхівок та прибудинкових територій.

Сабіна РОКАЙ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті затримано ...
Наступна новина: Волинські освітяни ...

КОМЕНТАРІ