Комісія з вивчення діяльності голови Львівської облради Сеника взялася за роботу

Комісія з вивчення діяльності голови Львівської облради Сеника взялася за роботу

19.11.08 17:00 0 2619
«Комісія з вивчення діяльності голови Львівської облради Мирослава Сеника розпочала свою роботу. Діяльність голови ЛОР буде досліджуватись на дотримання Закону «Про статус депутатів місцевих рад», Закону «Про місцеве самоврядування». Будемо вивчати Сеника як голову обласної ради, як депутата і як керівника апарату», – про це сьогодні, 19 листопада, у коментарі ЗІКу повідомив голова комісії, депутат Львівської облради від БЮТ Михайло Ваврин.
«Комісія створена для того, щоб знайти слабкі місця в роботі голови обласної ради, його заступників і в цілому ради, щоб їх узагальнити і усунути; мобілізувати Львівську облраду для вирішення нагальних питань, пов’язаних з кризою в Україні; вишукати можливості скорочення витрат на утримання Львівської облради (штату, технічного забезпечення); вивчити можливість скорочення кількості заступників голови облради, доцільність такої кількості комісій, яка зараз є.

Режим роботи комісії буде відповідати Закону України «Про місцеве самоврядування». Тимчасова комісія працюватиме у закритому режимі, але факти, які потребують негайного оприлюднення, будуть оголошені по ходу роботи комісії. Будемо залучати фахівців-фінансистів для визначення доцільності використання коштів», – розповів Виврин.

З його слів, висновки і рекомендації комісії будуть напрацьовані на грудень і розглядатимуться на сесії Львівської облради.

Ваврин додав, що перше організаційне засідання комісії вже відбулося: розподілили обов’язки поміж членами комісії. Комісія має приміщення у ЛОР, вирішується питання телефонів.

Ваврин не виключив, що напрацювання комісії можуть послугувати рекомендацією до відставки Сеника.

«Я не виключаю такого. Все залежатиме від того, якими матеріалами володітиме комісія, якими кричущими фактами, що потребують зміщення з посади голови Львівської обласної ради», – зазначив депутат.

Довідка

Контрольна депутатська комісія з вивчення діяльності голови Львівської облради Мирослава Сеника була створена на минулій сесії. До складу комісії увійшли представники БЮТ Михайло Варварин, «Свободи» Петро Колодій, УНП Олег Нємчинов, «Пори» Богдан Кук та ПППУ Михайло Гичка.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zik.com.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 34% мешканців Рівного не ...
Наступна новина: Водій, який віз людей з сіл ...

КОМЕНТАРІ