Друг зарізав друга

Друг зарізав друга

05.12.08 13:50 0 2226
До чергової частини Рівненського райвідділу міліції надійшло повідомлення з Олександрійської станції “швидкої” медичної допомоги про те, що з ножовими пораненнями грудної клітки до них звернувся місцевий житель, 1989 року народження, – повідомив заступник начальника Рівненського РВ УМВС Павло Пастушок. Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що тілесні ушкодження потерпілому наніс його товариш-односельчанин після спільного вжиття спиртних напоїв під час бійки. Про це сьогодні, 5 грудня, повідомив відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області.

На даний час підозрюваного затримано, вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу – взяття під варту. За даним фактом порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі на термін до восьми років.

Ніж, який поставив криваву крапку у стосунках двох товаришів, правоохоронці вилучили.

А під час обшуку у будинку підозрюваного натрапили на паперовий згорток із «марихуаною». Ще один точнісінько такий же лежав у кишені Сергія, коли його затримали. За фактом зберігання наркотичних речовин співробітники райвідділу міліції також порушили кримінальну справу.

Як розповіли сусіди підозрюваного, Сергій не лише курив «травку», а й сам вирощував коноплю на майданчику біля будинку. Вони неодноразово попереджали хлопця, щоб не ліз «у кримінал», інакше обіцяли повідомити в міліцію. На це юнак відповідав, що не для себе насіяв, мовляв, матір з того зілля чай заварює.

Причину конфлікту між товаришами обов’язково з’ясують співробітники міліції. А про його наслідки (та те, якими вони могли б бути, якби не щасливий збіг обставин) для Володимира, нам розповів

За словами завідувача відділення серцево-судинної хірургії Рівненської обласної клінічної лікарні Володимира Антонюк-Кисіля, врятувати хлопця лікарям допоміг щасливий збіг обставин. "Хворий потрапив до нас у вкрай важкому стані. Юнака відразу ж узяли до операційної. Яким дивом йому вдалося вижити, не знаю. Як кажуть, пощастило. Тому що більшість аналогічних тілесних ушкоджень закінчується дуже плачевно, навіть і смертю. Артерію та легеню хлопця довелося вшивати, грудну клітину – дренувати. На даний час функція легені збережена, тобто легеня дихає й розправилася, температура тіла нормалізувалася, відновлена функція лівої верхньої кінцівки. Думаю, тижнів через два юнак почуватиметься значно краще. Організм відновить кров, втрачену в результаті чотирьох ножових поранень (двох непроникаючих і двох проникаючих). Добре, що хлопця вчасно доправили до нас", - сказав Володимир Антонюк-Кисіль.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zik.com.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ