Через відключення електрики в пологовому будинку Ужгорода загинуло немовля

Через відключення електрики в пологовому будинку Ужгорода загинуло немовля

15.12.08 10:33 0 2451

10 грудня в Ужгороді через знеструмлення пологового будинку зупинився апарат життєзабезпечення, який підтримував життя новонародженої дитини. Хлопчик народився цього ж дня, але через ускладнення під час пологів його помістили в реанімацію на декілька днів, однак ввечері через знеструмлення апарати штучного дихання та мікроклімату не змогли врятувати життя дитини.

 

Апарат підтримання температурного режиму відключився одразу, інший, що подавав кисень до легень хлопчика, ще хвилин десять попрацював на акумуляторі й "згас". Незважаючи на реанімаційні заходи лікарів, врятувати хлопчика не вдалося. Батько померлої дитини має наміри позиватися до суду.

 

Необхідно відзначити, що в сусідньому з палатою приміщенні знаходиться електрогенератор, який повинен забезпечувати родильне відділення струмом в разі аварійного відключення від централізованої мережі. Однак електрогенератор знаходиться в неробочому стані, до нього навіть не підведено кабель.

 

Як вдалося з'ясувати, це вже третій випадок за рік в пологовому будинку, який пов'язаний із відключенням медичного закладу від електрики.

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zaxid.net
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Ковельським ЖЕКам дали ...

КОМЕНТАРІ