В Івано-Франківську побудують сателітне містечко

В Івано-Франківську побудують сателітне містечко

22.12.08 08:00 0 2207
В Івано-Франківську побудують сателітне містечко. До кінця 2012 року компанія "Маодот-І" на місці колишнього військового містечка, розташованого в районі вулиць Коновальця, Національної Гвардії, Чорновола та Сорохтея планує завершити будівництво мікрорайону, розрахованого на проживання понад 18-ти тисяч жителів.

Як зазначив, директор Івано-Франківського представництва київської компанії "Маодот" Тарас Виноградник, до району уже підведено каналізаційні мережі, невдовзі буде завершено будівництво резервуару питної води, місткістю 10 тисяч кубометрів. За його словами, компанія уже виконала своє зобов'язання перед Міністерством оборони України, здавши в експлуатацію 172 квартири для військовослужбовців. Тарас Виноградник каже, що приблизний кошторис проекту нового мікрорайну складатиме від 300 до 500 мільйонів доларів США. Попри економічну кризу, "Маодот-І" планує втілити в життя один з наймасштабніших проектів в Івано-Франківську. Криза, не вплине на бажання людей проживати в кращих умовах, зауважив Тарас Виноградник.


Передбачається, що побудований мікрорайон буде цілком автономний. Тут побудують, два дитсадки, школу і навіть місцеву теплоелектростацію. Загалом забудівники передбачають, що для технічного забезпеченням усіх потреб жителів цього району, тут створять понад 2,5 тисячі нових робочих місць. Приблизна вартість житла в цьому місці складатиме від 800 доларів за метр квадратний.

Сергій Гнесь
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://vezha.org/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Юна володимирчанка за ...
Наступна новина: Відбулося засідання ...

КОМЕНТАРІ