Відбулася прем'єра фільму

Відбулася прем'єра фільму "Бандера - символ нації"

24.12.08 12:28 0 2151

"Бандера - символ нації" - під такою назвою відбулася прем"єра фільму про провідника Організації Українських Націоналістів у кінотеатрі "Люм"єр". Переглянути стрічку прийшли студенти, а також івано-франківські високопосадовці.

У  "Люм"єрі" не було вільного місця. На презентацію документального фільму "Степан Бандера - символ нації" прийшли понад сотню іванофранківців. Деякі глядачі переглядали стрічку, стоячи. Фільм зняла  творча група телерадіокомпанії "Вежа" -  журналісти Оксана Дудій, Іванна  Янчук, Валерій Крет, оператори - Сергій Попович  та Андрій Гаргара.  Серед поважних гостей - заступник міського голови з гуманітарних питань  Зінаїда Федорук, секретар міської ради Василь Бойчук, місцеві політики.   Стрічка побудована на документальних фактах і переконливо доводить,    що Степан Бандера - не міф, а провідник української нації, каже Зінаїда Федорук.

Документальний фільм "Степан Бандера - символ нації" орієнтований на молодіжну аудиторію, стверджує  директор телерадіокомпанії "Вежа" Олена Третяк. Приємно, що молоде покоління цікавиться  українською  історією та головними її персонажами, які відіграли особливу роль в державотворенні України, - наголошує Олена Третяк.

Фільм легкий для  сприйняття, не нав"язливий, гарно проілюстрований архівними документами та фотографіями. До таких коментарів зводяться  відгуки  глядачів.
Знімальна група телерадіокомпінії "Вежа" планує зняти ще один фільм про лідера Організації Українських Націоналістів.   Стрічка "Бандера - символ нації", присвячена 100-річчю з дня народження провідника ОУН,  і  це лише  перший крок до головного дійства, яке відбудеться 1-го січня на урочистому відкритті Меморіального комплексу Степанові Бандері.

 

"Бандера - символ нації"

 

 

"Бандера - символ нації"

 

"Бандера - символ нації"

 

"Бандера - символ нації"

 

"Бандера - символ нації"

 

"Бандера - символ нації"

 

"Бандера - символ нації"

 

Світлана Колеснікова
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://vezha.org/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 755 років тому був ...

КОМЕНТАРІ