У коридорах Закарпатського

У коридорах Закарпатського "Білого дому" літають кажани...

24.12.08 11:40 0 2537
Скільки бувала в головному адмінбудинку області, ніколи не помічала сусідства летючих мишей з управлінцями. І вони, виявляється, є рівноправними «господарями».

Та ніякими силами їх звідси не виселиш, бідкається заступник начальника відділу господарського забезпечення апарату ОДА Андрій Мишанич. Як лише не мудрували, а їм хоч би хни. Винищувачем не один раз виступала санепідемстанція, яка використовувала проти них «важку артилерію». Чи не найбільше їх на шостому поверсі.

Вони «не дотримуються» правил дорожнього руху, продовжує пан Мишанич. Бо часто-густо створюють у польоті аварійні ситуації чи ДТП - буває так вплітаються у волосся жінок, що доводиться їх просто-таки визволяти. Висоту знижують узимку, коли холодно.

— Йдуть до нас грітися! - посміхається співрозмовник. - Зазвичай, кажани вдень не літають. Активізовуються під кінець робочого дня. Ось тоді у них на радарі - земля!

За поетом Мойсеєм Фішбейном, ця «рожева мрія парижан» аж ніяк не рожева для багатьох, хто тут працює. Наприклад, жінки їх дуже бояться. Часто при зустрічі - верещать. Натомість у чоловіків такої фобії немає. Однак кажанів треба остерігатися, бо при зіткненні можуть і вкусити. А відтак і заразити інфекцією.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Президент поскаржився ...
Наступна новина: Відбулася прем'єра фільму ...

КОМЕНТАРІ