Стир у Луцьку буде безпечним

Стир у Луцьку буде безпечним

24.12.08 10:50 0 2218
Оскільки територією Луцька протікає річка Стир, прибережна захисна смуга якої межує з парком культури та відпочинку імені Лесі Українки, велика кількість мешканців обласного центру відпочиває на згаданому водному об'єкті у літній період. Отож на вчорашній сесії депутати затвердили Програму захисту населення від надзвичайних ситуацій на водних об'єктах міста. Про це «Волинську правду» повідомили в ІАЦ «Луцьк».

Безпека населення на водних об'єктах є проблемою великої важливості для громадян міста, комплексного підходу до створення умов безпечної поведінки на водних об'єктах та зміни ідеології вирішення завдань охорони і збереження життя людей на воді.

Метою Програми є розв'язання проблем захисту населення від надзвичайних ситуацій на водних об'єктах міста, попередження нещасних випадків і створення умов безпечного користування водними об'єктами в інтересах окремої людини та громадян міста.

Програма реалізується шляхом організації роботи сезонного рятувального поста на водному об'єкті в межах території міста, а також проведенням роз'яснювальної роботи серед населення щодо виконання правил поведінки на водних об'єктах. Фінансуватиметься Програма з міського бюджету. На 2009 рік передбачено 55 тисяч гривень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луценко відкрив на ...
Наступна новина: Президент поскаржився ...

КОМЕНТАРІ