Олег Тягнибок: «В Україні формується передреволюційна ситуація»

Олег Тягнибок: «В Україні формується передреволюційна ситуація»

24.12.08 21:30 0 2540
«Влада в Україні стала небезпечною для суспільства – заявив Голова Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час круглого столу на тему "Підсумки року і майбутнє: погляд Президента України та експертної спільноти" у Прес-центрі Інформаційного аґенства ЛІГАБізнесІнформ.

«Президент та прем'єр-міністр замість того, щоб вирішувати нагальні проблеми, поглинули у взаємозвинуваченнях та поборенні один одного. Усі говорять, хто винен, але ніхто у владі не каже, що робити.

Всеукраїнське об'єднання «Свобода» знає, що потрібно робити в нинішніх умовах.

По-перше. Докорінно очистити владу шляхом люстрації. Нинішня кланова комуністично-комсомольська верхівка розписалась у власній безпорадності та бездарності у керівництві державою. Усі натомість зайнялися мародерством свого народу. Тому або ця верхівка очиститься юридичним шляхом люстрації, або народ продемонструє свою владу вилами і косами.

По-друге. Потрібно змінити теперішню систему влади. Лише президентська форма правління з одноосібною відповідальністю на противагу парламентській безвідповідальності може виправити ситуацію.

По-третє. Необхідно змінити виборчу систему та проводити вибори за відкритими списками. Вибирати потрібно і суддів.

Влада ж заходилася нищити зародки середнього класу. В умовах процвітання корупції, банківських спекуляцій, масових звільнень навесні в Україні може сформуватися передреволюційна ситуація. Всеукраїнське об'єднання «Свобода» буде надавати політичну, організаційну, інформаційну підтримку усім, хто підніметься задля досягнення соціальної, а водночас національної та історичної справедливості» – заявив Олег Тягнибок.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У розбійному нападі ...
Наступна новина: у Рівному відбудеться ...

КОМЕНТАРІ