Луцький КРК став лідером по заборгованості із заробітних виплат

Луцький КРК став лідером по заборгованості із заробітних виплат

24.02.09 11:00 0 2316
Майже 5,5 мільйонів гривень не виплачених заробітних плат винні луцькі підприємства своїм працівникам. Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинська правда» повідомив заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк.

Як стало відомо, станом на 20 лютого цього року лідером по заборгованості з виплати заробітних плат залишається Луцький картонно-рубероїдний комбінат. На цьому підприємстві сума боргу перед працівниками становить більше 700 тисяч гривень. За економічними прогнозами, Луцький КРК має відновити своє виробництво навесні цього року, а причиною невиплат є відсутність обігових коштів на підприємстві. Також до числа лідерів-боржників, за словами пана Гоцалюка, відносяться 5 підприємств будівельної галузі, сума боргу яких перед трудовим колективом коливається від 250 до 400 тисяч гривень в розрахунку на кожне підприємство.

Довідка

Підприємство ВАТ «Луцький картонно-рубероїдний комбінат» працювало на ринку матеріалів м’якої покрівлі, лінолеуму та картону. Свого часу воно було перепродано власнику, з яким пропрацювало 5 років, згодом у 2006 році вдруге перепродане.

Саме у той час була розроблена програма, згідно якої на другий план було перенесено виробництво лінолеуму та картону (у 1998 році комбінат був на ринку монополістом у цій виробничій галузі). У результаті робота підприємства була перепрофільована на виробництво легких типів картону.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Мешканцям Торчина ...

КОМЕНТАРІ