Єханурова та Луценка просять з’ясувати, чи законно у Львові передають у суборенду приміщення райвійськкоматів

Єханурова та Луценка просять з’ясувати, чи законно у Львові передають у суборенду приміщення райвійськкоматів

03.03.09 16:00 0 2123
Народний депутат України Петро Писарчук звернувся з офіційним запитом до правоохоронних органів та Міністерства оборони України щодо з’ясування законності укладення договорів суборенди приміщень, у яких донедавна були районні військкомати Львова, зокрема, Залізничний, Галицький, Франківський та Личаківський. Запит ґрунтується на основі інформації, наданої представниками громадських організацій Львівщини. Про це сьогодні, 3 березня, ЗІК повідомила прес-служба народного депутата України Петра Писарчука.
У запиті, зокрема, зазначається:

«До мене, як народного депутата України, звернулися представники громадських організацій Львівщини з питанням щодо роз'яснення ситуації з подальшою долею приміщень та території, які займали районні військкомати Львова, зокрема, Залізничний, Галицький, Франківський та Личаківський.

Приміщення та територія районних військкоматів були у свій час передані міською радою в оренду Міністерству оборони України. На цей час районні військкомати переведено у приміщення Західного Оперативного Командування на вул. Батуринську міста Львова.

Як стверджують заявники, сьогодні існують договори суборенди цих приміщень з комерційними структурами, зокрема, приміщення Личаківського та Франківського районних військкоматів передано в суборенду ТзОВ «Клуб достойних львів'ян», Залізничного – ТзОВ «Торговий комплекс базар Україна», а Галицького – ТзОВ «Ренесанс Львів». Серед засновників цих підприємств є депутати міської ради або родичі керівництва Львівської міської ради».

Згідно з Конституцією України та Законом України «Про статус народного депутата України» та в рамках боротьби з можливою корупцією народний депутат України Петро Писарчук попросив правоохоронні органи з’ясувати обставини цієї проблеми та проінформувати громадськість про законність укладених договорів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.zik.com.ua
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Через газовий балон, ...

КОМЕНТАРІ